Millet İttifakı’ndan seçim güvenliği buluşması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Millet İttifakı’ndan seçim güvenliği buluşması


 

24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığı için Millet İttifakı’nı kuran partilerin Mersin temsilcileri, seçim güvenliği için bir araya geldi.

Haber Merkezi

İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 24 Haziran seçimlerine birlikte girme kararı aldı. 4 partinin kurduğu Millet İttifakı’nın Mersin’deki ayağı önemli bir buluşmaya imza attı. CHP’den yapılan açıklamaya göre ittifak kapsamındaki partilerin temsilcileri CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın daveti üzerine ‘seçim güvenliği’ için buluştu. “Millet İttifakı Türkiye’nin her yerine büyük bir dinamizm getirmiş durumda” başlığıyla yayınlanan açıklamaya göre toplantıya; İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, Demokrat Parti İl Başkanı Tural Kadızade ve Saadet Partisi temsilcisi Soner Contar katıldı.

Toplantıda “Sandık Güvenliği” konusunda görüş alış verişinde bulunduklarını belirten CHP İl Başkanı Aktay, “Yapılacak ortak işleri değerlendirdik. Dayanışma ve işbirliği içinde 25 Haziran’ı bayrama döndürmeye kararlıyız. Millet İttifakı her gün daha büyük bir sinerji yaratıyor. Dayanışma ve işbirliği içinde 25 Haziran’ı bayrama çevireceğiz. İşimize bakacağız, oylarımızı çaldırmayacağız ve iktidarı en güçlü biçimde mutlaka alacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA