Avukat ve denizcilere FETÖ gözaltısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Avukat ve denizcilere FETÖ gözaltısı


 

Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütün Deniz Kuvvetleri içerisinde ’mahrem abi’ konumunda bulunan M.F.F. ile ByLock kullanıcısı eşi E.Ç.F. gözaltına alındı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY'nin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Mersin'de Deniz Kuvvetleri içerisinde 'mahrem abi' konumunda bulunduğu belirlenen M.F.F. ile 'ByLock' kullanıcısı eşi E.Ç.F. için gözaltı kararı verildi. Savcılığın talimatı ile gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli, Adana'nın Pozantı ilçesinde yakalanarak Mersin'e getirildi.

MERSİN BAROSU'NA KAYITLI 2 AVUKAT GÖZALTINDA

Öte yandan, terör örgütüne yönelik yürütülen bir başka soruşturmada ise biri öğrenci olduğu dönemlerde 'Kızılay büyük bölge mesulü' olduğu anlaşılan ve aynı zamanda 'ByLock' kullanıcısı olan, diğeri ise stajyerlik döneminde örgüt toplantılarına katıldığı anlaşılan ve aynı zamanda 'Eagle' kullanıcısı olduğu tespit edilen Ö.F.D. ve M.B. adlı 2 avukat gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA