MEZİTLİ KUYULUK ARASI ARTIK 3 DAKİKA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ KUYULUK ARASI ARTIK 3 DAKİKA


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kuyuluk Karacaoğlan Caddesi’nde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmaları ile Eski Mezitli Mahallesi ile Kuyuluk Mahallesi arasını 3 dakika gibi kısa bir süreye indirdi.

Ulaşımda standartları yüksek bir Mersin inşa eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Eski Mezitli’yi Kuyuluk’a bağlayan ve yaklaşık 30 yıldır asfalt bekleyen Karacaoğlan Caddesini sıcak asfaltla tanıştırdı. Belediyeden yalpan açıklamaya göre; Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında kısa sürede bitirilen yol vatandaşların kullanımına sunuldu. 297 ton asfaltın kullanıldığı yol sayesinde vatandaşlar artık 3 dakikada Eski Mezitli’den Kuyuluk’a ulaşabiliyor. 

 “BİZ SON 4 YILA KADAR VATANDAŞIMIZLA BİRLİKTE HİZMET GELMESİNİ BEKLEDİK”
15 yıldır mahalle muhtarlığı yapan Veysel Kılıçoğlu, yolun eski halinin oldukça kullanışsız olduğunu belirtti. Vatandaşların yolu kullandığında toz toprak içerisinde kaldığını ifade eden Kılıçoğlu, “Mahallemiz ortalama 30 yıldır bu yolu kullanıyordu. Bu yol asfalt dökülmeden önce yaz aylarında toz toprak, kış aylarında çamur oluyordu. Ulaşım zor şartlarda sağlanıyordu. Büyükşehir Belediyesi bu asfaltı döktükten sonra çevredeki narenciye bahçeleri tozdan topraktan kurtuldu.  Bu bence ekonomiye de katkı sağlıyor. Aynı zamanda insanların ulaşımı daha kısa ve daha temiz bir şekilde sağlanmış oldu” dedi.

“BEN MUHTARDAN DAHA ÇOK VATANDAŞ GÖZÜYLE OLAYLARI DEĞERLENDİRİYORUM”
Mahallesi’ne hizmet gelmesi için uzun yıllar beklediğini sözlerine ekleyen Kılıçoğlu, “Ben muhtardan daha çok vatandaş gözüyle olayları değerlendiriyorum. Biz son 4 yıla kadar vatandaşımızla birlikte hizmet gelmesini bekledik ve hep bunun mücadelesini verdik. Ama sağ olsun Burhanettin Başkanım ve ekibi Mersin’de Büyükşehir belediyesini aldıktan sonra şehrin çevresi değişti. Aynı zamanda Eski Mezitli’nin de çehresi değişti. Bugün Eski Mezitli Caddesini 18. Caddeye ve Çevlik-Eski Mezitli arası Eski Mezitli-Kuyuluk arası yine Eski Mezitli-Fındıkpınarı bağlantı yollarının asfaltlanması son iki üç yıl içerisinde yapılan hizmetler. İnşallah bu hizmetlerin devamı da gelir. Ben her zaman her yerde söylüyorum. Biz doğrunun yanındayız. Siyasi görüşü ne olursa olsun bizim için önemli olan vatandaşa hizmet etmesi. Yeter ki vatandaşa hizmet olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a yaptıkları ve yapacakları için şimdiden teşekkür ediyoruz”  ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA