YATSAN MERSİN’DE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YATSAN MERSİN’DE!


 

Kurulduğu 1974 yılından bu yana liderliğini koruyarak Türkiye Uyku Ürünleri Pazarı’nda “Konforlu ve kusursuz bir uyku deneyimi” için çalışan Yatsan, 52 ülkeye ihracat gücü ve dünyada 500’den fazla, Türkiye’de ise 150’ye yakın satış noktası ile faaliyetlerini sürdürüyor.

KIYMET GÖKÇE

Hem kendi markası Yatsan, hem de Tempur’dan Stearn&Foster’a King Koil’den Serta’ya kadar dünyanın en ünlü ve Amerikan yatak pazarının yüzde 80 Pazar payına sahip yatak markalarıyla ortaklığı nedeniyle Türkiye’de olduğu kadar  Amerika ve Avrupa pazarında da güçlü bir konumda olan ve Türkiye yatak ihracatının geçen yıl yüzde 22’sini gerçekleştiren Yatsan, Türkiye’de müşterileri tarafından en çok tavsiye edilen markalardan biri olma unvanını da taşıyor.
Uyku deneyimini ve konfor anlayışını geliştirerek yaşamlara değer katan bir marka olma misyonuyla hareket eden ve tüm Türkiye ve dünya genelinde yaygınlaşmaya devam eden Yatsan, Türkiye’deki 98’nci mağazasını Mersin’de açtı. 
Adnan Menderes Bulvarı’nda faaliyete geçen mağazanın açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir Müftüsü Halil Uzun ve Yatsan üst yönetiminin yanı sıra, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Yatsan Yurt İçi Satış ve Ticari Pazarlama Direktörü Serdar Sorfük yaptığı açılış konuşmasında, Yatsan olarak şimdi de Mersin’e hizmet vermekten gurur duyduklarını belirterek, “Yatsan, dünya genelinde ve tüm Türkiye’de yayılmaya ve iyi uykuyu herkesin ayağına getirmeye devam ediyor. İyi uykunun hayat kalitesini yükselttiğinin bilincindeyiz ve bunu tüm Türkiye’ye anlatmaya kararlıyız. Ne mutlu ki, şimdi de siz değerli Mersinli’lerin hizmetindeyiz. Değerli yatırımcılarımız Erdal Aydın’a, Murat Yumuşak’a, burada bizimle birlikte olan siz değerli vatandaşlarımıza ve tüm Mersinli’lere teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu. 
Yatsan, dünyanın önde gelen yataklarını, yatak yanı mobilyaları ve ev tekstili ürünlerini Yatsan Mersin mağazasında tüketicisinin beğenisine sunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA