MESKİ YİNE BORÇLANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ YİNE BORÇLANDI!


 

Yıllardır sık sık gerçekleştirdiği borçlanma ile gündeme gelen MESKİ, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi Tasarım, Yapım ve İşletimi işi için 51 milyon TL daha borçlanacak.

GİZEM EKİCİ

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Kurulu Mayıs Ayı 1.Oturumu gerçekleştirildi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yönetti. Oturumda yeni atıksu arıtma tesisi projelendirmesi ve yapılması için 51 milyon 400 bin TL ek ödenek verilmesi kararı çıktı. Karara göre, 2018 Yılı Bütçe Giderleri ile Bütçe Gelirleri arasında oluşacak olan 51 milyon 400 bin TL’lik finansman ihtiyacının 43 milyon 500 bin TL’si Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi Tasarım, Yapım ve İşletimi işi kapsamında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile daha önce yapılmış kredi anlaşması gereği yapılacak Dış Borçlanmadan, 7 milyon 900 bin TL’sinin ise aynı iş kapsamında mali kuruluşlardan yapılacak iç borçlanmadan sağlanacak. Teklif meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 
  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA