DİLENCİNİN GÜNLÜK KAZANCI 370 LİRA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DİLENCİNİN GÜNLÜK KAZANCI 370 LİRA!


 

Toroslar Belediyesi, dilencilere göz açtırmıyor. İlçe genelinde yapılan operasyonda Suriyeli bir dilencinin bir günlük kazancı olduğu öğrenilen 370 TL’sine el konuldu.

Toroslar Belediyesi; halkın duygularını istismar ederek, haksız kazanç elde eden dilencilere göz açtırmıyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde dilencilere yönelik operasyonlarını arttırdı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; son olarak Zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde Kaşlı Mahallesi’nde dilenirken yakalanan Suriye vatandaşı M.H.’nin (48) üzerinden 370 TL para çıktı. Toroslar Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne getirilen dilencinin bir günde dilenerek elde ettiği 370 TL’ye tutanakla el konulurken, kabahatler kanuna göre para cezası da uygulandı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da, dilencilere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaların devamı için vatandaşlarla işbirliğin önemine değinerek; “Vatandaşlarımızdan isteğimiz; dini ve manevi duyguları istismar ederek, dilenciliği meslek haline getiren kişilere itibar etmemeleridir.Ve bu kişilerle karşılaştıklarında Belediyemizin 322 72 00 numaralı telefonunu veya ‘Alo 153’ Zabıta Hattını arayarak, bilgi vermeleridir.İlçemizde yaşam kalitesini yükseltmenin yanı sıra vatandaşlarımızın huzur ve mutluğu bizim başlıca görevimizidir. Bu nedenle çalışmalarımızı hassasiyetle yürütüyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA