‘HUZUR’U ARIYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘HUZUR’U ARIYORLAR


 

OHAL’de yayımlanan KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen Eğitim – Sen Tarsus Şube Sekreteri Şahin Yücel, “Huzur” ismini verdiği ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı. Açılışta konuşan Yücel, “Bizim artık huzura ihtiyacımız var” diye konuştu.

Mehmet Nabi Batuk

Eğitim-Sen Tarsus Şube Sekreteri ve OHAL’de yayımlanan KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen Şahin Yücel ‘Huzur’’ ismini verdiği ve cep telefonu ile çektiği 63 parçadan oluşan ilk kişisel fotoğraf sergisini ilçedeki Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde açtı. Doğada özellikle birbirinden güzel çiçek fotoğraflarının yer aldığı sergiye, birçok siyasi ve sivil toplum örgütü yöneticisi ve öğretmenler katıldı. 2 yıldır 30 kişilik WhatsApp gurubunda arkadaşlarıyla çektiği fotoğrafları paylaştıklarını ifade eden Yücel,  fotoğraflarının çok beğenilmesi üzerine bu sergiyi açmaya karar verdiklerini söyledi.

“BİZİM ARTIK HUZURA İHTİYACIMIZ VAR”
Sergisinin isminin ne olacağı konusunu uzun bir süre boyunca düşündüğünü aktaran Yücel, şunları söyledi: “Doğa fotoğrafları çekerken insanlar gerçekten huzur buluyor. Huzur alacalı bir sözcüktür ve birkaç anlamı vardır. Gönül rahatlığı, iç rahatlığı, dinginlik bir de makam mevki anlamına gelen bir tarafı vardı. Doğada bu işi yaptığınız zaman iki kez huzur buluyorsunuz. Sonra bizim artık huzura ihtiyacımız var. Son süreçte memlekette huzursuz insan sayısı oldukça çoğaldı. Gelen tepkiler üzerine serginin adının huzur olmasına karar verdik” diye konuştu.
Sergi, Tarsus Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde 31 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA