ERDEMLİ MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu (MYO) 22. Dönem mezunlarını verdi. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreninde 120 öğrenci için tören düzenlendi.

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre törene; Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, MYO Müdürü Doç. Dr. İlhan Dağadur, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Kula, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Okulun bitmesi ile gerçek yaşamın ve hayatın başladığına dikkat çeken Kula, bu ülkenin siz değerli gençlere ve genç beyinlere ihtiyacının olduğunu hiçbir zaman unutmamaları öğüdünde bulundu.
MYO Müdürü Doç. Dr. İlhan Dağadur da yaptığı konuşmada, bu yıl 22. Dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 120 öğrenci mezun ettiklerini ifade eden Dağadur, bu mutlu anı öğrenci velileri ile birlikte yaşamaktan da ayrı gurur duyduklarını kaydetti.
Bugün gerçekleştirilen mezuniyet yeni bir basamağın başlangıcıdır diyen Dağadur, mezun öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek, çocuklarını iki yıl süreyle kendilerine teslim eden verilere de güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollu da kısa bir konuşma yaparak mezun olan öğrencileri kutladı.
Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi öğrencilere toplu olarak havaya kep fırlattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA