ANAMUR YAZA HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR YAZA HAZIR


 

Anamur Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünce ortaklaşa yapılan çalışmalar ile sahil sezona hazırlanırken, ilçenin çehresi değiştiriliyor.

Yaz sezonunun yaklaşması ile Mersin’in tatil bölgelerinden Anamur ilçesinde, belediye Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hız kazandı. 

Sahil düzenlemesine yönelik Ören Antik Kenti’nden başlayan çalışmanın iskelede sona ermek üzere olduğunu açıklayan belediye yetkilileri, sahilde yapılan çalışmanın büyük beğeni topladığını bildirdi. 
Ayrıca yaz aylarının tam anlamıyla hissedilmeye başlandığı şu günlerde Anamur’un simasını değiştirecek düzenlemelere imza atıldığı aktarıldı. Anamur Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; Park Bahçe ekiplerince şehir renklendiriliyor.  Ekip çalışmalar kapsamında  caddelerde, kavşaklarda çiçeklendirme çalışması yaparken, park ve bahçelerde ise temizlik, ot biçme işlerine devam ediyor.
Anamur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgi; yaz kış kent genelinde farklı çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile çalışmalarımız daha da renkleniyor. Yaklaşık 2 ay gibi bir sürede Anamur da 10 bin civarı çiçek ekerken, 2 bin civarında da ağaçlandırma çalışması yapıldığı yönünde oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA