MERSİNLİLER ZARA İLE COŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİLER ZARA İLE COŞTU


 

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, Mersin’de konser verdi. Yağmurlu havaya rağmen Atatürk Parkı’nı dolduran binlerce Mersinli, Zara’nın seslendirdiği parçaları hep bir ağızdan söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren verilmeye başlanan konserler hız kesmeden devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Ramazan Ayı’nın 15’inci gününde, konser alanını dolduran Mersinlilerle birlikte türkülerini okuyan sanatçı Zara, Ramazan’ın coşkusunu Mersinlilere doyasıya yaşattı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Hasretinle Yandı Gönlüm’, ‘Gönül Dağı’, ‘Leylim Ley’, ‘Dilenci’, ‘Fesupanallah’, ‘Kaç Kadeh Kırıldı?’, ‘Hangimiz Sevmedik?’, ‘İsyan’, ‘Ben Yoruldum Hayat’, ‘Mesele’ ve ‘Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme’ gibi birbirinden güzel parçaları Mersinliler için söyledi. ‘Hayatı Tespih Yapmışım’, ‘Fidayda’, ‘Eşarbını Yan Bağlama’, ‘Bu Sevdalar Boşuna’, ‘Ankara’nın Bağları’ gibi hareketli parçalar ile de Mersinlileri eğlendiren ve coşturan sanatçı Zara, konserini ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ isimli şarkı ile sona erdirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, gecenin sonunda sanatçı Zara’ya çiçek takdiminde bulundu.
Türk Halk Müziği’nin eşsiz seslerinden Zara da “Şunu söyleyeceğim gerçekten, ben kendime sevgili diye sizi seçtim. Hepiniz benim sevgilimsiniz, canımsınız. Hepinize teker teker sımsıkı sarılıyorum. Hayırlı Ramazanlar olsun inşallah. Diliyoruz ki bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine insanların nefsine dur dediği bu güzel günlerin yüzüm suyu hürmetine bütün dünyaya barış enerjisi yayılsın. Sizden başladın bu güzellik inşallah. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz, biz sizinle buluşmayalı hasretinizle yandık tutuştuk” şeklinde konuştu.
Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, parçalarıyla konser alanına gelen Mersinlilere doyumsuz bir gece yaşattı. Sahne performansıyla göz kamaştıran Zara, seslendirdiği türkülerle bol bol alkış aldı. Atatürk Parkı’nı dolduran Mersinliler, yağan yağmura aldırmadan,  Zara’nın seslendirdiği eserlere eşlik edip unutulmaz bir akşam yaşadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA