“YAKIŞIYOR MU?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YAKIŞIYOR MU?”


 

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve AKP İl Başkanı Cesim Ercik ile beraber seçim çalışmalarına katıldığını öne sürerek tepki gösterdi.

Haber Merkezi

24 Haziran seçimlerine bir aydan az süre kala Mersin’de partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. CHP, İYİ Parti, AKP, HDP ve MHP’nin iddialı olduğu kentte partiler çalışmalarına hız verdi.  AKP Mersin 1. Sıra adayı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve AKP İl Başkanı Cesim Ercik dün Mersin sokaklarını dolaşarak ve esnafı ziyaret etti. Ancak Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun esnaf gezisi sırasında Lütfi Elvan ve Cesim Ercik’in yanında yer alması tepki çekti. CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun Kalkınma Bakanı ve AKP İl Başkanı ile yan yana esnafı dolaştığı anın fotoğrafını paylaşarak, “Mersin Valisi'nin, Kalkınma Bakanı ve AKP İl Başkanı ile seçim çalışmalarına katılması yakışıyor mu?” diye sordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA