TEPEKÖY EN TEPEDEN SEYREDİLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEPEKÖY EN TEPEDEN SEYREDİLECEK


 

Mezitli Belediyesi, yeşili ve doğal güzellikleriyle Mersin’in en özel yerlerinden birsi olan Tepeköy’e seyir terası yaptı. Yapılan balkon ve çevre düzenlemesi ile vatandaşlar, Tepeköy’ün güzel manzarası seyretme imkânı buldular.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği halk günü sonrası vatandaşların seyir terası talebini yerine getirdi. Kuran Kursu yolunda belediyeye ait bölgede yapılan seyir terası, Tepeköy Mahallesi’nin güzelliklerine yukarıdan bakma imkânı sunuyor. İçerisinde doğal kaynak suyunun yer aldığı, çeşitli meyve ağaçları ve çiçeklerinde bulunduğu seyir terası yayla serinliğini, güzel manzarayla taçlandırmak isteyen vatandaşlara bulunmak için bir fırsat sunuyor. Yaptıkları hizmetleri vatandaşların talebine göre şekillendirdiklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz bir halk günü sonrası vatandaşlar bana bu bölgeyi gezdirerek bir seyir terası yapılmasını istemişlerdi. Biz de bu talepler çerçevesinde doğal güzellikleri bozmayacak bir proje geliştirdik. Vatandaşlarımız şimdi bu nezih ortamda çaylarını yudumlarken Tepeköy’ü yukarıdan seyredecekler. Atıl durumda olan bu bölge artık yeni bir cazibe merkezi oldu” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA