AFETZEDE KÖYLÜYE İLAÇLARI ULAŞTIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AFETZEDE KÖYLÜYE İLAÇLARI ULAŞTIRILDI


 

Mersin’de dolu felaketi yaşayan köyleri ziyaret ederek, dolu nedeniyle ağaçlarda oluşan hasarın giderilmesi için afetzede köylülere ilaç sözü veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, verdiği sözü yerine getirdi. Zarar gören bitkileri tedavi eden ilaçlar, afetzede köylülere ulaştı.

Yaşadığı dolu felaketi sonrası bahçeleri büyük oranda zarar gören afetzede köylülerin imdadına Mezitli Belediyesi yetişti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; geçtiğimiz hafta köyleri gezerek vatandaşların acılarına ortak olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bölge halkının yaralarını sarmaları için gerekli talimatları verdi. Dolu afeti yaşayan köylerle görüşen, ağaçlarda oluşan hasarın giderilmesi için afetzede köylülere ilaç sözü veren Başkan Tarhan, ilaçların köylüye ulaşmasını sağladı. Ağaçları yaralanmaya karşı koruma ve dallarında zarar gören yaraların kapanması amacıyla temin edilen ilaçlar, Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN DESTEK VERİYOR”

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dolu felaketi ile karşı karşıya kaldıkları bilgisini veren Çevlik Mahallesi Muhtarı Ali Uğuz, “Maalesef yaşanan felaket çiftçimizi çok zor durumda bırakmıştır. Dolu yağışı sonrası köyümüze gelerek acımızı paylaşan Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, aradan sadece birkaç gün geçmesine rağmen bitkiye destek olan ilaçlarımızı bize ulaştırdı. Zor zamanımızda yaramızı sararak her zaman yanımızda olduğunu gösterdi. Bir nebze de olsa acımızı hafifletmek amacıyla destek olan Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“YARALARIN SARILMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Ziyarette, afetzede çiftçiler sıkıntıyı dile getirmelerinin ardından, zarar gören ağaçları güçlendirecek ilaç desteği sözü verdiğini dile getiren Başkan Tarhan, "Yaşanan dolu felaketi sonrası birçok yerde üreticilerimiz zarara uğradı. Oradaki vatandaşlarımızın zor durumlarını gördük. Biz de yaşanan bu felakette yaraların sarılması için elimizden geleni yapacağımız sözünü verdik. Söz verdiğimiz gibi üzerinden zaman geçmeden belediye olarak zarar gören ağaçlar için koruma ilacı desteği sağladık. Bu ilaçları ücretsiz olarak doludan zarar gören çiftçilerimize dağıttık" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA