X –CLASS’IN İLK FİLO TESLİMATI MERSİN’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

X –CLASS’IN İLK FİLO TESLİMATI MERSİN’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ


 

Mercedes-Benz Türk, 2017 yılı Aralık ayında piyasaya sürdüğü ilk pikabı olan X – Class modelinin 27 adetlik ilk filo teslimatını Uçan Turizm firmasına düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Mehmet Nabi Batuk

Mercedes-Benz tarihinin ilk pikap modeli olan X –Class kullanıcılardan olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Mercedes tarihinin ilk Pikap modeli olan ve geçtiğimiz Aralık ayında piyasaya sürülen X – Class modeli Mersinde 20 kullanıcı tarafından satın alınmıştı. Son olarak Mersin merkezli olan Adana, İzmir, Konya, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Trabzon, Rize, Artvin, Afyon, Karaman ve Mersin bölgelerinde personel taşımacılığı, akaryakıt ve operasyonel araç kiralama alanlarında faaliyet gösteren Uçan Turizm,  satın aldığı 27 araç ile Türkiye’de X-Class filosu satın alan ilk firma oldu. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Tarsus Satış Ofisinde gerçekleşen törenle araçlar firma yetkililerine teslim edilirken, törene Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araçlar Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Otomotiv İcra Kurulu Tarsus Şube Temsilcisi Bahattin Uzadalı, Koluman Tarsus Şube Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Altuğ Şakaklı, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Uğur Zan, Mali ve İdari İşler Müdürü Ümit Yılmaz, Uçan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uçan ile Operasyonel Araç Kiralama Sorumlusu Süleyman Uçan katıldı.

“FİLO SATIŞLARIMIZA HİÇ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, törenin ardından yaptığı değerlendirmede “Uçan Turizm’e gerçekleştirdiğimiz 27 adetlik X-Class satışımız ile Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Grubu olarak filo satışlarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bugün burada hem Uçan Turizm’in filosunu genişletirken tercihini bir kez daha Mercedes-Benz yıldızından yana kullanmasının mutluluğunu hem de ilk X-Class filo teslimatımızı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu teslimat, X-Class araçlarımızın hem özel hayatta hem de iş hayatında kullanılabileceğinin bir kanıtı niteliğindedir. Mercedes-Benz X-Class’ta müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor ve bu kapsamda müşterilerimize 3 farklı donanım seviyesi sunuyoruz. Uçan Turizm, filosunda kullanacağı X-Class araçları seçerken güçlü karakteriyle iş amaçlı kullanıma da oldukça uygun olan X-Class Progressive donanım seviyesini tercih etti. Araç alımında Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için Uçan Turizm’e ve bu satışın gerçekleştirilmesinde emeği olan Koluman Tarsus Şube’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

ARAÇLAR ELBİSTAN TERMİK SANTRALİNDE KULLANILACAK

Uçan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uçan ise gösterdikleri ilgi için Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Tarsus Şube’ye ve sağlamış oldukları kredi imkânlarından dolayı Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerini iletti. Uçan; “Satın aldığımız araçlarımızı Afşin Elbistan Termik Santrali çalışmalarımızda kullanacağız; dolayısıyla satın alacağımız araçların son derece güçlü ve beklentilerimize cevap vermesi gerekiyordu. X-Class’ın iş amaçlı kullanıma da uygun olması, sağlamlık ve fonksiyonellik gerektiren işlerde idealliği, tarzı, konforu ve güvenlik donanımları ile çıtayı yukarıya çıkartması filomuzu büyütürken tercihimizin bir kez daha Mercedes-Benz’den yana olmasını sağladı. Filomuzu Mercedes-Benz marka araçlarla güçlendirmenin doğru bir yatırım olduğuna inanıyoruz ve işbirliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA