“FONDÖTEN DEĞİL DAYANIŞMA GÜZELLEŞTİRİR!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“FONDÖTEN DEĞİL DAYANIŞMA GÜZELLEŞTİRİR!”


 

Mersin Kadın Platformu üyeleri Akdeniz İlçesi Yoğurt Pazarı içinde yer alan Flormar Mağazası önünde protesto eylemi gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Platformdan yapılan yazılı açıklamada Petrol – İş Sendikasına üye oldukları için işten çıkartılan 118 Flormar işçisine destek vermek için eylemin gerçekleştirdiği bildirildi. Mağaza önünde “Fondoten değil, dayanışma güzelleştirir”, “Kadın ve işçi düşmanı Flormar’a boykot”, “Flormar işçisi yalnız değildir”, “Yaşasın kadın dayanışması” yazılı dövizler açan Mersin Kadın Platformu üyeleri, tüm kadınları Flormar ürünlerini kullanmamaya çağırdı. Daha sonra platform adına konuşan Tarsus Halk Evi Başkanı Çiğdem Serin, “Çoğu kadın 120 işçi  Flormar  tarafından sendikalı olduğu için işten atıldı. İşçiler 20 günü aşkın süredir eylemde. Biz Mersinli Kadınlar da buradan Flormar İşçilerinin direnişini selamlıyor, tüm Kadınları Flormar İşçilerine destek olmaya çağırıyoruz. Hiç bir fondöten işçi ve kadın düşmanlığınızı kapatamaz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA