BU GÜZERGAHLARA PARK ETMEYİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU GÜZERGAHLARA PARK ETMEYİN!


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bugün Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda miting yapması beklenen mitingi için alınan tedbirler kapsamında emniyet halkı; bu güzergahlara park edilmemesi için uyardı.

Haber Merkezi 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, bugün kente gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacakları ziyaretleri nedeniyle bir dizi trafik tedbiri aldı.
Tedbirler kapsamında Emniyet Müdürlüğü tarafından halka; bugün saat 19:00’a kadar İsmet İnönü Bulvarı’nın Hilton kavşağı ile Abide kavşağı arasına, Silifke caddesi üzeri Tulumba köprüsü ile Çankaya kavşağı arasına, Askerlik Şubesini takiben Atatürk Caddesine, Müftü Köprüsü kenarına, Cengiz Topel Caddesi üzeri, Özkan Şalgam ile Sadettin Bey İlkokulu arasına park edilmemesi çağrısı yapıldı. 

VATANDAŞ MAĞDUR OLDU
Öte yandan kamuoyu bilgilendirilmeksizin dün sabahtan itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin seçim mitingi yapacağı Tevfik Sırrı Gür Stadyumu etrafındaki hazırlıklar için stadyumun önü ve yan yollarının da kapatıldığı görüldü. Stadyuma çıkan yolların kapatılması vatandaşlara zor saatler yaşattı. Özellikle mesai saatlerinin başlangıç ve bitiş dönemlerinde trafik sıkışıklığı yaşanan bölgede yurttaşlar bilgi verilmeksizin böyle bir düzenleme yapılmasına tepki gösterdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA