AKDENİZ BÜYÜK AÇILIŞA HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BÜYÜK AÇILIŞA HAZIR


 

Akdeniz Belediyesi, yeni yaptırılan 11 mahalle ve taziye evi, 14 yeni park ile 8 yeni spor tesisinin, bugün yapılacak toplu açılış törenine hazır.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, açılış öncesi, törenin yapılacağı Özgürlük Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Evi’nde süren son çalışmaları ve hazırlıkları yerinde denetledi. 

Özgürlük Çok Amaçlı Mahalle Evi’ni denetlemesi esnasında belediye yetkililerinden bilgi alan ve bizzat tespit ettiği eksikliklerin tamamlanması yönünde talimat veren Pamuk, saat 18:00’de gerçekleşecek toplu açılış töreni ve ardından verilecek iftar programına tüm Mersinlileri davet etti. 
Açılışa Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve birçok davetlinin katılacağını kaydeden n Pamuk, “Tüm Mersinlileri, tüm hemşerilerimizi 8 Haziran Cuma günü yapacağımız açılış törenine bekliyoruz. Açılışın ardından da hep birlikte iftar programına katılacağız. Bu vesileyle Mersinli hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun” dedi.
Kaymakam Pamuk, Özgürlük Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Evi’ne yaptığı ziyaret ve denetlemenin ardından, ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait fidanlıkta bir takım incelemelerde bulundu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA