MİLLET İTTİFAKI’NDAN ESNAFA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLET İTTİFAKI’NDAN ESNAFA ZİYARET


 

Millet İttifakını oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin Mersin Milletvekili 1. Sıra adayları Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

CHP Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Gökçel ile İyi Parti 1. Sıra adayı Behiç Çelik, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (ESOB) Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ayrı ayrı ziyaret ederek partilerinin esnafa ilgili projelerini paylaştılar. 

ESOB’dan yapılan açıklamaya göre, randevu saatlerinde yaşanan aksama ile iki adayın ziyareti çakışınca Başkan Dinçer Millet ittifakının iki adayıyla objektiflere poz verdi. 

“CHP İKTİDARINDA ESNAF BAKANLIĞI KURULACAK”
CHP Mersin Milletvekili 1. Sıra adayı Cengiz Gökçel, beraberindeki heyet ime gerçekleştirdiği ziyarette parti olarak iktidara gelmeleri halinde esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme amaçlı Esnaf Bakanlığı kurulması yönünde girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Gökçel ayrıca aralarında Mersin’in de yer aldığı beş bölgede içerisinde fabrikaların yer alacağı ekonomi bölgesi oluşturacaklarını, bu  fabrikaların yan sanayi ve parça ihtiyaçlarının da KOBİ’lerce karşılanarak esnaf sanatkara yeni iş alanları kazandıracaklarını kaydetti.  Gökçel ayrıca kiralarda stopajı kaldıracaklarını ve esnafa  yıllık SGK primi tutarı ile ödenilen yıllık verginin toplamı kadar faizsiz kredi imkanı sunacaklarını sözlerine ekledi.

İTTİFAK BİRLİKTE
CHP’li Cengiz Gökçel’in görüşmesi randevu saatini aşınca ortaya ilginç görüntü çıktı. Gökçel ve Dinçer görüşmelerini sürdürürken İyi Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Behiç Çelik; verilen randevu dahilinde bir grup partili ile başkanlık makamına geldi. Ziyaret saatinde yaşanan çakışma üzerine Başkan Dinçer , İyi Parti adayı Çelik’i de kabul ederek Millet İttifakının iki adayıyla birlikte objektiflere poz verdi.  Daha sonra Cengiz Gökçel başka randevularına katılmak üzere Başkan Dinçer’e veda etti. Ardından İyi Parti Milletvekili adayı Behiç Çelik partisinin esnafla olan projelerini Başkan Dinçer’le paylaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA