AKDENİZ’DE TOPLU AÇILIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE TOPLU AÇILIŞ


 

Akdeniz Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve vatandaşların hizmetine sunulan toplam 34 adet sosyal, kültürel ve sportif tesis için toplu açılış yapıldı.

Akdeniz Belediyesi tarafından yapılan 11 yeni mahalle ve taziye evi; 14 yeni park; 2 futbol, 5 basketbol ile 1 tenis kortunda oluşan 8 yeni spor tesisi ile Güneş Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için toplu açılış töreni düzenlendi. 

Özgürlük Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Evi önünde gerçekleşen törene; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk’un yanı sıra, siyasi parti ve sivil toplum meslek örgütü temsilcileri, belediye yetkilileri, muhtarlar ve Özgürlük Mahallesi sakini yüzlerce vatandaş katıldı. Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından açılış konuşmasını yapan Pamuk, 1 yıllık süre zarfında, hayata geçirilen hizmet, proje ve çalışmaları anlattı. 

“YATIRIMLARA 40 MİLYON HARCADIK, 20 MİLYON LİRA DAHA KULLANACAĞIZ”
Kaymakam Pamuk, “İnsan odaklı ve vatandaşı önceleyen hizmet anlayışıyla, ilçemizin en önemli sorunlarından biri olarak tespit ettiğimiz altyapı yetersizliğini gidermek için yoğun çalışmalara başladık. İlçemizin en ücra köşesindeki mahallemizden, merkez mahallelerimize dek yoğun şekilde asfalt yol, parke, kaldırım, yeni yol çalışmalarını başlattık. İşte bugün de 11 taziye evi, 14 yeni park, 1 kapalı semt pazarı ile 2 futbol, 5 basketbol ve bir de tenis kortu olmak üzere toplam 34 tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 

“AKDENİZ’DE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDECEK”
Muhuttin Pamuk; alt yapı yatırımlarına 40 milyon TL harcadıklarını, önümüzdeki dönemde 20 milyon TL harcamayı planladıklarını belirtti, ‘Her Mahalleye Çocuk Parkı Projesi’ kapsamında 20 mahalleye, 20 çocuk parkı yapımının sürdüğünü kaydetti. Kalkınma Bakanlığınca yürütülen cazibe merkezleri programı kapsamında Kalkınma Ajansı ile 8 milyon bütçeli bir projeyi de hayata geçirdiklerini kaydeden Pamuk, proje ile ilçe merkezindeki 26 parkın baştan sona yenilenerek Mersinlilerin hizmetine sunulacağını vurguladı. Akdeniz’de hayata geçen hizmet ve projelere sunduğu katkıları nedeniyle Bakan Elvan ve Mersin Valisi Su’ya teşekkür eden Başkan Muhittin Pamuk, “Bütün toplumsal kesimleri kucaklayıcı bir anlayışla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Akdeniz'de güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Akdeniz'de değişim ve dönüşüm kesintisiz sürecek” ifadelerini kullandı.

“AKDENİZ’DE YAPILAMAYAN BİRÇOK HİZMETE İMZA ATILDI”
Mersin Valisi Ali İhsan Su da konuşmasında, kentin her yanında, gerek altyapı, gerekse üstyapı alanında çok çeşitli hizmetlerin hızla devam ettiğinin altını çizerek, “Her gün hizmet halkasına yeni halkalar ekliyoruz. İşte bugün de Akdeniz Belediyemizin yaptığı hizmetlerin toplu açılışında bir aradayız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bakan Elvan, Milletvekili Özkan, Vali Su, Kaymakam Pamuk ve protokol üyeleri, tesislerin açılışını gerçekleştirmek için kurdele kesti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA