HABERİMİZ SES GETİRDİ: O DİREKLER YOL ORTASINDAN KALDIRILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HABERİMİZ SES GETİRDİ: O DİREKLER YOL ORTASINDAN KALDIRILDI!


 

Toroslar İlçesine bağlı Korukent Mahallesi’nde bulunan Galericiler Sitesi ile Arpaçsakarlar Mahallesi arasında asfalt çalışması sonucunda yol ortasında unutulan direkler 4 ay sonra kaldırıldı.

SONER AYDIN

Mersin’in Toroslar ilçesinde yol yapımı esnasında ortada bırakılan direkler ‘pes’ dedirtti! Toroslar Belediyesi tarafından Korukent Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmaları devam ederken, Galericiler Sitesi ile Arpaçsakarlar Mahallesi arasında yapılan yolun ortasında kalan 2 direk sürücülere zor anlar yaşattı. Yaklaşık 4 ay önce yapılan asfalt çalışmalarının ardından 2 direk yol ortasında kaldı. Trafiğin yoğun olduğu yol üzerinde direkler nedeniyle sık sık kazalar yaşanırken, sürücülerin ve mahallelerin şikayetlerine rağmen 4 aydır hiçbir önlem alınmaması ise tepki çekti. Gazetemiz aracılığıyla Toroslar Belediyesine ve TEDAŞ’a çağrıda bulunan mahalleli direklerinden yol ortasından alınarak kenara kaldırılmasını istedi. 

Gazetemiz manşetinde yer alan haberin ardından yetkililer harekete geçti. Defalarca kazalara neden olan direkle yetkililerin çalışması sonucunda yol ortasından kaldırıldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA