KUZUCUBELEN’E MİNİ ÇARŞI YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUZUCUBELEN’E MİNİ ÇARŞI YAPILDI


 

Mezitli Belediyesi hayırsever bir vatandaşla işbirliği yaparak Kuzucubelen Mahallesi’ne mini çarşı ve taziye evi kompleksi yapılmasını sağladı.

İçerisinde fırın, kahvehane, market, berberin bulunduğu çarşının üst katı ise taziye evi ve düğün salonu olarak kullanılacak mini çarşıda Mezitli Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.
Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Mezitli’nin kırsal bölgede bulunan Kuzucubelen Mahallesi İçerisinde fırın, kahvehane, market, berberin bulunduğu çarşının üst katı ise taziye evi ve düğün salonu olan mini bir çarşıya kavuştu. Hayırsever Sabri Olçum’un babası İsmet Olçum adına taziye evi yapma isteğine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da destek vererek mini çarşı projesi ortaya çıktı. Mersin’de kırsal bölgelerde ilk kez uygulanan ve hızla tamamlanan çarşıda Mezitli Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.
CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Mamak, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, CHP Mersin Milletvekili Adayı Alpay Antmen, Hayırsever Sabri Olçum, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı iftar programı yoğun ilgi gördü. Kuran okunduğu ve duaların edildiği iftar programında konuşan Başkan Tarhan, projenin Mersin’de ilk kez uygulandığına dikkat çekti. Hayırsever Sabri Olçum’un taziye evi yapma isteğiyle geldiği bilgisini veren Başkan Tarhan, “Biz de belediye olarak projeyi büyüterek mini çarşıya dönüştürdük. Mezitli’de son dönemde belediyemizin hayırsever vatandaşların desteğiyle uyguladığı projeler artmaya başladı. Biz elbette ki daha çok olmasından yanayız. Özellikle kadınlarımızın bu projeye sahip çıkmasını istiyorum. İnşallah hiç taziye işi olmasın sürekli düğün, kutlama yapılsınisterim ama bu da maalesef ülkemizin bir gerçeği. Mini kompleksimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA