“KELİMELERİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEKSİNİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KELİMELERİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEKSİNİZ”


 

Silifke’de yerel yayın yapan Sesimiz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadık Civelek, evinin asansöründe iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırının gözdağı vermek için yapıldığını aktaran Civelek, “Kelimelerin o güzel anlamlarının önüne geçmeyi umanlar bir kez daha acizliklerini ortaya koydular” dedi.

Mehmet Nabi Batuk
Silifke Sesimiz gazetesi imtiyaz sahibi ve yayın yönetmeni Sadık Civelek, kimliği belirsiz genç yaşlardaki 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Evinin asansöründe gerçekleşen saldırıda feci şekilde darp edilen Civelek, çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Civelek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, saldırıyı gerçekleştiren saldırganların yakalanması için soruşturma başlatıldı. Saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Civelek, “Adına ister pusu deyin, isterseniz kumpas.  Savunmasız bir halde ellerimde poşetlerle evime çıkmakta olduğum asansörün içerisinde saldırıya uğradım. Bazıları bu durumdan oldukça hoşnut olmuş olabilirler, içleri soğuyabilir ancak kelimelerin asla tükenmeyeceğinin farkında olmayan bu acizler, toplumun tepkisinden nasiplerini almayacaklarını mı sanıyorlar? Ortaya çıkmayacaklarını, çıkarılmayacaklarını mı yoksa?” 
“YAZILARIMIZDA DA ELEŞTİRİLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Silifke Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin soruşturmasının devam ettiğini hatırlatan Civelek, “İnanıyorum ki, saldırıyı gerçekleştiren iki genç yakalanacak ve kendilerini kimin veya kimlerin kullandığını açıklayacaklardır. Bugüne kadar hiç kimse ile kavgam olmadı. Yazdıklarımın genelinde de eleştirilerim toplum adına yapılmış eleştiriler olmakla birlikte, insanların kendilerine çeki düzen vermelerini, yanlışlarından dönmelerine yönelik uyarı yazılarıdır. Ahmet, Mehmet, Hasan, Hüseyin, a, b, c partisi, belediye başkanı, kaymakam, milletvekili, bürokrat, makam ve isimler fark etmeden eleştiriler yapmışız ve yazılarımızda da eleştirilerimizi sürdüreceğiz. Göz korkutma, gözdağı vermek ile kelimelerin o güzel anlamlarının önüne geçmeyi umanlar bir kez daha acizliklerini ortaya koydular ve kelimelerin anlamlarının önüne kaba kuvvet ile geçilemeyeceğini anlamadılar” cümlelerine yer verdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA