PES ETMEDİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PES ETMEDİK!


 

Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi’nin yeni ekibi Mersin Basketbol’un Başantrenörü Hakan Acer şampiyonluk sürecini “Pes etmedik” sözleriyle anlattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off şampiyonu Mersin Basketbol’un Başantrenörü Hakan Acer ve sporculardan Deniz Boz ile İlkay Maşa, tbf.org.tr aracılığı ile duygularını paylaştı.

2018 – 2019 sezonunda Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Basketbol’un Başantrenörü Hakan Acer, başarıdaki en büyük payın oyuncuların olduğunu söyleyerek sporcularını tebrik etti. 
Hakan Acer: Çok zorlu bir seriyi geride bıraktık. İzmit Belediyespor çok önemli bir takım ve çok kuvvetli bir rakip. Bu sezon Federasyon Kupası’nın sahibi oldular ve ligde play-off finaline kadar yükseldiler. Son topa kadar pes etmeyerek ne kadar dirençli olduklarını gösterdiler. Ben bu zor süreci play-off şampiyonu olarak tamamladığımız için takımımı ve bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Tüm sezon bizim için çok anlamlı geçti, play-off maratonu da olabilecek en güzel şekilde bitti. Bilyoner.com KBSL’de mücadele edecek olmak büyük bir gurur. Mersin Basketbol’un Süper Lig’e dönüşünü hep beraber yaşadığımız için çok mutluyuz. Tüm basketbol camiasına ve Mersin’e hayırlı olsun. Bu başarıda en büyük payın oyuncularımıza ait olduğunun da altını çizmek isterim. Onlara sizin aracılığınız ile bir kere daha teşekkür ediyorum.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2017-2018 sezonu play-off final serisinin dördüncü maçında deplasmanda İzmit Basketbol’u 70-69’luk skorla mağlup eden Mersin Basketbol, seriyi 3-1 kazanarak play off şampiyonu olduktan sonra, sporcular Deniz Boz ve İlkay Maşa da mutluluklarını dile getirdi.
Deniz Boz: İzmit Belediyespor'u tebrik etmek istiyorum. Muazzam bir mücadele sergilediler. Çok zor bir seri oldu. Biz de bu noktaya kolay gelmedik. Güçlü ekiplerin var olduğu bu ligi, böylesine çekişmeli bir sezon sonunda şampiyon olarak bitirmek çok güzel. Takım arkadaşlarımı da kutluyorum.
İlkay Maşa: Play-off final serisindeki rakibimiz İzmit Belediyespor bu sezonun sürpriz takımı. Sezon içinde Federasyon Kupası'nı kazandılar. Rakibin dengesini bozan bir oyun sistemleri var. Biz onlar karşısında çok iyi oynadık. Rakibimiz de en iyi şekilde mücadele etti. Her iki takım için de çok zorlayıcı bir seri oldu. Hak ettik ve kazandık. Biz çok mutluyuz, rakibimizi de tebrik ediyorum.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA