MERSİN’E YAKIŞMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’E YAKIŞMADI!


 

İlçe seçim kurulunda devam eden çalışmaları denetlemek için Mersin Adliyesi’ne gelen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e adliye önünde saldırı girişimi gerçekleştirildi. Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile önlenen saldırıda Şimşek, yara almadan alandan uzaklaştırıldı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 5 farklı siyasi partiden milletvekili göndererek Türkiye’ye demokrasi dersi verirken, oy sayma işlemler sırasında tasvip edilemez olaylar yaşandı. İlçe seçim kurullarında gerçekleşen çalışmaları denetlemek için Mersin Adliyesi’ne gelerek bir dizi incelemelerde bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek çıkışta bir grubun saldırısına uğradı. Şimşek’in yanındakilerin Bozkurt işareti yapması ile başlayan atışmalar, kısa sürede gerginliğe dönüşürken, Milletvekili Şimşek’inde olduğu gruba su şişeleri atıldı. Bu sırada güvenlik güçlerinin zamanında müdahalesi ile olaylar yatışırken, Şimşek olay yerinden uzaklaştırıldı.

ARTAN GERİLİMİ ATICI SAKİNLEŞTİRDİ
Mersin Adliyesi önünde yaşan gerilim üzerine bölgeye gelen CHP eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı güvenlik güçleri ile grup arasına girdi. Gençleri toplayarak sakinleştiren Atıcı, “Arkadaşlar bana bir görev verdiniz. Seçimin güvenli bir şekilde geçmesi için çalışıyoruz. Biz CHP olarak hem yukarıdayız hem de aşağıdayız. Burada yaptığınız şey yanlıştır. Bir milletvekilinin arkasından 20 kişi gidemezsiniz. Sadece Milletvekili girdi işlemlerini yaptı çıktı. Şimdi sizin sakin olmanız gerekiyor. Oyları biz içeride takip ediyoruz. Size burada ihtiyacımız var ama sakin olacaksanız ihtiyacımız var” diye konuştu.     



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA