CHP MERSİN’DE KAN KAYBEDİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP MERSİN’DE KAN KAYBEDİYOR!


 

Mersin’de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde ilk sayımlarda 4 milletvekili çıkartan CHP’nin 1 vekili yurt dışı oyları nedeniyle MHP’ye geçti.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de 24 Haziran gecesi Milletvekilliği seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre AK Parti 4, CHP 3, İyi Parti 2, HDP 2 ve MHP 2 milletvekili çıkardı. CHP’de 4. sıra adayı olan avukat Nevin Zaimoğlu yıllar sonra CHP’den kadın milletvekili olarak meclise girecekti. Ancak sabah saatlerinde Yüksek Seçim Kurulu’ndan (YSK) açıklanan sonuçla birlikte Zaimoğlu’nun sevinci kısa sürdü. Edinilen bilgilere göre, Zaimoğlu’nun vekilliği yurtdışı oyları nedeniyle düştü. Zaimoğlu’nun yerine MHP’li Baki Şimşek’in meclise gideceği açıklandı. 
Böylece resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Mersin'deki milletvekilleri ise şu isimlerden oluştu: "AK Parti; Lütfi Elvan, Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan. CHP; Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır. HDP; Fatma Kurtulan ve Rıdvan Turan. İyi Parti; Behiç Çelik ve Zeki Hakan Sıdalı. MHP; Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA