SORGUN’DA YARALAR SARILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SORGUN’DA YARALAR SARILIYOR


 

Geçtiğimiz hafta Erdemli’nin yaylalık kesimlerinde yaşanan aşırı yağış nedeniyle oluşan selin bıraktığı hasarın kaldırılması için Erdemli Belediyesi yoğun bir çalışma başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; yağıştan en çok etkilenen Sorgun Mahallesi ve diğer güzergahta meydana gelen sel nedeniyle yollarda ve bahçelerde oluşan hasarı gidermek amacıyla belediye ekiplerinin başlattığı yoğun çalışma sürüyor. Meteoroloji raporlarını dikkate alarak geçtiğimiz hafta boyunca aşırı yağış ihtimaline nedeniyle oluşabilecek sel ve afet tehlikesine karşı Erdemli belediyesi, vatandaşları anons yoluyla sürekli uyarmıştı. 

Yağışların başlamasıyla aniden bastıran sele karşı özellikle Alata deresi civarında halkın daha dikkatli ve hassas olmasını isteyen Erdemli Belediyesi, diğer yandan da sel öncesi Alata deresi üzerinde özellikle köprü başlarında dere taşkınına karşı büyük önlemler aldı. Yaşanan aşırı yağış sonrası oluşan selden zarar gören tüm yolların bakım ve onarımı için çalışma başlatan Erdemli belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, özellikle Sorgun mahallesinde vatandaşların sıkıntılarını gidermek, yaz mevsimi ve yayla sezonunun başlamasıyla hayatın olağan akışını normalde tutmak amacıyla titiz ve yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Sorgunda bozulan yolları onarmak amacıyla düzeltme ve malzemeli bakım çalışmaları 4 kamyon ve 4 iş makinasıyla yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde takip etmek ve oluşan zararları yerinde görmek amacıyla Sorgun mahallesini ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, belediye olarak yaşanan sıkıntıları gidermek gibi bir görev ve sorumluluklarının olduğunu bildirdi ve konu hakkında ki açıklamasını şöyle sürdürdü; " Yol ile ilgili yaraları biz sararız, Allah izin verirse. Bizim görev sahamıza giren her türlü konularda gerekeni yapacağız. Biz belediye olarak 7/24 sizlerin emrindeyiz. En büyük tesellimiz can kaybının olmayışı”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA