BAŞKAN VEYSEL SARI TEKRAR TŞOF YÖNETİMİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN VEYSEL SARI TEKRAR TŞOF YÖNETİMİNDE


 

Önceki gün, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da gerçekleştirilen TŞOF 31. Olağan genel kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan Fevzi Apaydın güven tazelerken, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı da TŞOF yönetim kurulu üyeliğine tekrar seçildi.

Odadan yapılan açıklamaya göre; aralarında Mersin ve ilçelerin şoförler odaları Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ve tüm illerden katılan 2 bin 605 delegeden, 2 bin 473 delegenin oyunu alarak yeniden TŞOF başkanlığına seçilen Fevzi Apaydın’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ali Ateş (Kayseri), Celil Anık (İzmir), Hasan Topçu (Bursa), Mehmet Ali Alkan (Antalya), Halit Yılmaz (İstanbul), Seyfi Çalışkan (Aydın), Mehmet Yiğiner (Ankara), Ünal Akdoğan (Gaziantep), Veysel Sarı (Mersin), İbrahim Yılmaz (İstanbul), Aziz Fatih Yılmaz (Hatay) ve Ali Fuat Şeker (Kırklareli). Denetim kurulu üyeleri ise Oktay Nuhoğlu (İstanbul), Mehmet Tiryakioğlu (Kastamonu) ve Heşar Haşimoğlu’ndan (Şırnak) oluştu.

Başkan Veysel Sarı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine tekrar seçilmesi nedeniyle bir teşekkür mesajı da yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesaj şöyle: “81 İlimiz ve Mersinimizin tüm şoförler ve otomobilciler Odasının değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerinin teveccühü ile 31. Olağan genel kurulda Fevzi Apaydın başkanımızın yönetim kurulu üyeliğine layık görülerek seçildim. Bana büyük onur veren ve büyük gurur yaşatan yönetim kurulu üyeliğim için Başta Federasyon başkanımız sayın Fevzi Apaydın ile tüm delegasyona teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Geçen dönemde olduğu gibi yine, tüm değerli Meslektaşlarımın Ankara’daki temsilcileri olacak, sorunlarını federasyon nezdinde kendi sorunum gibi görüp çözüm üretmek içinde var gücümde çalışacağıma söz veriyor bir kez aha teşekkür ederek sevgi ve saygılar sunuyorum”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA