8. İNSAN YÖNETİMİ VE LİDERLİK ZİRVESİ GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

8. İNSAN YÖNETİMİ VE LİDERLİK ZİRVESİ GELİYOR


 

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) insan kaynakları yönetimi ve liderlik alanında Türkiye’nin en büyük zirvelerinden birini gerçekleştirmek üzere işgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşlarla işbirliğini arttırmaya devam ediyor. Bu hafta gerçekleşen zirve değerlendirme toplantısının ko

Dernekten yapılan açıklamaya göre; Navona Otel’de gerçekleştirilen zirve değerlendirme toplantısına kurumsal firmaların insan kaynakları uzmanları ve profesyonel yöneticileri katıldı. GİDERİK Başkanı Serkan Özada, 8.İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’nin bir Mersin markası olduğunu söyledi. Kenti Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını aktaran Özada, zirveyi başarılı bir zirve gerçekleştirmek için de işgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşların işbirliğine önem verdiklerini belirtti. Başkan Özada, işbirliği çerçevesinde zirve değerlendirme toplantısına katılan ASC PLASTİK Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’na deneyim ve fikirlerini paylaşmasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Serkan Özada, bu organizasyonlarla iş hayatında verimlilik, liderlik, profesyonelleşme, markalaşma, dijitalleşme gibi önemli kavramlara değinerek özellikle insan kaynakları yönetimi süreçleri ve liderlik konusunda farkındalık uyandırmayı hedeflediklerini paylaştı. Cenkcimenoğlu da, GİDERİK’in insan kaynakları yönetimi ve liderlik gibi verimliliği, karlılığı ve yatırımı etkileyen çok önemli konular üzerine başarılı çalışmalar yaptığını belirtti. Hem kurumsal hem de şahsi anlamda derneğin gerçekleştireceği projelere ve zirvelere desteklerini sunacaklarının altını çizen Cenkcimenoğlu, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’nin artık Mersin’in ortak değeri olduğunu, Mersin adının Türkiye çapında markalaşması için işverenlere ve ilgili diğer kurumlara büyük görevler düştüğünü söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA