GÜNEŞ FESTİVALİNDE DUMAN COŞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜNEŞ FESTİVALİNDE DUMAN COŞKUSU


 

Mersin’de Mezitli Belediyesi bu yıl 8’incisi düzenlenen Soli Güneş Festivali’nde sahne alan Duman grubu sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

En temiz enerji kaynağı olan güneşe dikkat çekmek için her yıl düzenlenen Soli Güneş Festivali, bu yıl da çeşitli etkinliklere imza atıyor. Stantların açılmasıyla başlayan festivalin ilk gününde sevilen rock grubu Duman sahne aldı. Soli Konser Alanı'nda gerçekleştirilen konserde sahneye çıkan Duman, binlerce kişiyi sevilen şarkılarıyla coşturdu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde Duman gurubu, 'Aman Aman, Yanı Başımdan, Oje, Ah Neşesi Yeter' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser öncesi açıklamalarda bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, konser tarihinin sınav tarihine yakın olmasının tamamen tesadüf olduğunu belirterek, "Konser aylar öncesinden belliydi. Fakat seçimlerin erkene alınması, sına tarihini de değiştirdi" dedi. Tarhan, Türkiye'nin inanç ve kararlılıkla aydınlık bir ülke olacağını belirterek, "Bunda kararlıyız, umudunuzu yitirmeyin" diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA