“BU SON OLSUN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU SON OLSUN”


 

Toroslar’da içinde bulundukları servis aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Suriyeli tarım işçileri düzenlenen cenaze töreninin ardından, toprağa verilmek üzere Suriye’nin Kobani kentine gönderildi. Törende çocuklarını kaybeden annelerin birbirine sarılarak ağlaması yürekleri dağladı.

Mehmet Nabi Batuk 

Toroslar’da içerisinde kiraz toplamak için Arslanköy'e giden tarım işçilerinin bulunduğu minibüsün devrildiği kazada hayatını kaybeden Suriyeli 3 işçi, Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmek üzere Suriye’nin Kobani kentine gönderildi. Kazada yaralanan 16 işçinin tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, gerçekleştirilen cenaze töreninde çocuklarını kaybeden 3 annenin birbirine sarılarak ağlaması herkesin yüreklerini dağladı. Öte yandan trafik terörüne kurban giden Ferhat Beşar’ın henüz yeni evlendiği ve evliliklerinde daha 1 yılı doldurmadığı öğrenildi. Kazanın diğer kurbanları Mizgin Şahin ile Şirin Davud’un ise henüz 16 yaşında oldukları ve ailelerinin geçimini sağlamak için okula gitmeyerek tarım işçiliği yaptıkları bildirildi.

26 YAŞINDAKİ BEŞAR EVLİLİĞİNDE BİR YILINI DOLDURAMADI
Kazada hayatını kaybeden 26 yaşındaki Ferhat Beşar’ın daha evliliğinde bir yılı doldurmadığının ortaya çıkması yürekleri dağladı. Yıkama işlemlerinin ardından cenazeler ailelerine son kez gösterilirken, trafik terörüne kurban giden Beşar’ın eşi, kocasını son kez görmeye gidemedi. Sık sık sinir krizi geçiren talihsiz kadın, daha sonra yakınlarının da desteği ile eşini görmek için mescide girdi. Burada acısına yenik düşen acılı kadın, eşinin cansız bedenini görür görmez baygınlık geçirdi. Yakınlarının desteği ile dışarı çıkartılarak müdahale eden talihsiz kadın ancak aile üyelerinin desteği ile ayakta durabildi. 

NE OLMUŞTU?
Suriyeli tarım işçilerinin bulunduğu 33 MN 180 plakalı minibüs, merkez Toroslar ilçesi Arslanköy yolundaki 'Kanlı Viraj' olarak bilinen bölgede frenlerinin boşalması nedeniyle kontrolden çıkarak devrilmişti. Kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 16 kişi de yaralanmıştı. Ölen tarım işçilerinin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi için hastane morguna oradan da Tarsus Şehir Mezarlığı morguna kaldırılmıştı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA