ARTİSTİK CİMNASTİK DÜNYA KUPASI MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARTİSTİK CİMNASTİK DÜNYA KUPASI MERSİN’DE


 

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Artistik Cimnastik World Challenge Cup Dünya Kupası Mersin Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Mersin’de düzenlenecek. 6-8 Temmuz tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonu’nda düzenlenecek olan şampiyonalar Mersinli spo

Son 4 yılda tarihinde görmediği kadar sportif etkinlikle tanışan Mersin, Büyükşehir Belediyemizin sayesinde yeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Ulusal ve uluslararası pek çok etkinliği Mersinli vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyemiz, son olarak Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nı Mersinli sporseverlerle buluşturacak.

Mersin’in kültürel mirası, tarihi ve turistik değerlerinin tanıtılması açısından son derece önem arz eden şampiyona 6-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 16 ülke ve 55 sporcunun katılacağı şampiyonada Türkiye’yi erkeklerde Ümit Şamiloğlu, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Hamza Şamil Yılmaz, Yunus Emre Gündoğdu, İsa Hamaratçılar, İlkay Uğuz, kadınlarda ise Göksu Üçtaş Şanlı, Tutya Yılmaz, Demet Mutlu temsil edecek.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a spora, sporculara ve Word Challenge Cup kupasına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, şampiyonanın Mersin’in Cimnastikte marka bir şehir olması konusunda katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Aralarında İngiltere, Endonezya, Bulgaristan, Kanada, Şili, İran, Azerbaycan, Özbekistan, Romanya, Hollanda, İrlanda, Ürdün, Hırvatistan ve Hindistan gibi ülkelerin olduğu şampiyona Sports TV’den 8 Temmuz’da canlı olarak yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA