“MAVİ KAMP” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MAVİ KAMP”


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2’nci Dönem Mavi Deniz Kampı, Mersin Yıldırım Beyazıt, 23 Nisan ve Maliye Gençlik Kampı bünyesinde başladı.

29 Haziran-05 Temmuz 2018 tarihleri arasında gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerine yönelik olarak açılan kamp, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yıldırım Beyazıt, Maliye ve 23 Nisan Kamp Merkezlerinde başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 12-13 yaş arası 977 genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından görevlendirilen Lider ve Program sorumluları nezaretinde altı gün boyunca yazın ve denizin tadını çıkartacak, çeşitli etkinliklere katılacak. Gençler kamplarda, deniz ve güneşin tadını çıkarmanın yanı sıra gençlere yönelik El sanatları, Milli Manevi değerler, Sokak Oyunları, Bisiklet, Tiyatro, Müzik, Resim, El Sanatları, Halk Oyunları, Deniz ve Sportif Aktivitelerin yanı sıra tarihi ve kültürel gezilere katılarak vakit geçirerek, Mersin'i gezip tarihi ve önemli mekanlarını görme fırsatı bulacak.
Gençlere Kamp süresi boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 50 kamp liderinin yanı sıra 12 program sorumlusu eşlik edecek. Her yıl gençleri dönemsel olarak deniz kamplarında ağırlayan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kamp Merkezlerinde kampa giren gençler seminer, gezi ve diğer faaliyetlerle de kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor.
29 Haziran-5 Temmuz 2018 tarihlerinde 2'inci Dönem ile başlayan Mavi Deniz Kampı 10-16 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak olan 10'uncu Dönem  ile sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA