MESKİ: “PERSONEL ALMIYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ: “PERSONEL ALMIYORUZ”


 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde kurumun, personel alımı için ilana çıktığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, MESKİ Genel Müdürlüğü'nün, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluş olarak 6360 Sayılı yasa ile tüm Mersin genelinde yasa çerçevesinde hizmet verdiği belirtilerek, "Genel Müdürlüğümüz bünyesinde personel istihdamı 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 4857 Sayılı İş Kanunu ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Anılan yasalar çerçevesinde personel alımı belli yasal süreçler sonucunda gerçekleşmekte olup, ilgili ilanlar da MESKİ Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi olan www.meski.gov.tr adresinden ve yasal olarak zorunlu olan kanallardan yapılmaktadır. Bazı internet sitelerinde yayınlanan haberlerin içeriği tamamen asılsız olup, an itibari ile Genel Müdürlüğümüz bünyesinde herhangi bir personel alımı ya da alıma yönelik ilan bulunmamaktadır" denildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA