“TEMİZ VE YAŞANILABİLİR BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TEMİZ VE YAŞANILABİLİR BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


 

Toroslar Belediyesi, İlçe sınırları içerisinde halkın sağlığı açısından tehlike ve çevre kirliliği oluşturan boş arsa ve arazilerde temizlik çalışması yapıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; özellikle yaz aylarında haşere ve kemirgenlerin üremesine sebep olan ve yangın riski bulunan boş arsalar, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizleniyor.

İlçenin 67 mahallesinde yürütülen çalışmalarda boş arsaların yanı sıra yol ve kaldırım kenarlarında biriken yabani ot, moloz ve çöpler alınarak halkın sağlığını tehdit edebilecek unsurlar ortadan kaldırılırken, görüntü kirliliğinin de önüne geçiliyor.

“EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha modern ve temiz bir kent oluşturmak amacıyla ilçe genelinde sürdürdükleri çok yönlü temizlik ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini söyledi. Temizlik çalışmalarının kalıcı olmasının, halkın çevreye duyarlılığı ile mümkün olacağına dikkat çeken Başkan Tuna, “Temiz ve sağlıklı çevrede yaşamak herkesin hakkıdır. Bu yüzden ilçemiz genelinde kötü görüntü ve çevre kirliliği oluşturan moloz ve çöplerin temizlenmesine önem veriyoruz.Bunun yanı sıra hafta sonları da dahil günde iki vardiye sokaklarımızda bulunan çöp konteynerlerindeki çöpleri topluyoruz.Bizim halkımızdan isteğimiz temizlik çalışmalarımıza destek vermeleri ve çevreyi kirletmemeleridir.Bu ilçe ve bu şehir hepimizin. Geleceğe daha temiz bir Toroslar bırakmak için hep birlikte özen göstermeliyiz. En güzel temizlik kirletmemektir” dedi.
Belediyenin uygun gördüğü yerler dışında hafriyat dökülmemesini de isteyen Başkan Tuna, aksi takdirde cezai işlem uygulanacağına dikkat çekerek; “Bununla ilgili olarak Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde periyodik kontrol ve denetimlerini yapmaktadırlar” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA