ELEKTRİK KESİNTİLERİ İSYAN ETTİRİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELEKTRİK KESİNTİLERİ İSYAN ETTİRİYOR!


 

Mersin’de ilgili kurum-kuruluşlarca sık sık bakım onarım ve altyapı yenileme çalışmalarının yapıldığı açıklanırken, habersiz, süresiz ve sürekli yaşanan elektrik kesintileri yurttaşları canından bezdirdi.

Gizem EKİCİ

Mersin’de geçtiğimiz yaz vatandaşı mağdur eden planlı ve plansız elektrik kesintileri havaların ısınmasının ardından kaldığı yerden devam ediyor.Altyapı yetersizliği nedeniyle yaşanan planlı ve plansız elektrik kesintileri, havaların iyice ısınmasıyla beraber kaldığı yerden yeniden başladı. Son olarak Akdeniz ilçe merkezinin bazı bölgelerde sabah saatlerinde ardı ardına birçok defa elektrik kesintisi yaşandı. Habersiz ve süresiz kesintiler halkı canından bezdirirken sürekli olarak voltaj düşüşü yaşanması ise kayıplara neden oldu.

TEPKİ BÜYÜYOR

Yaşanan kesintiler esnaf ve vatandaşları çileden çıkarırken, jeneratör sistemi olmayan dükkân ve mağazalar karanlıkta kaldı. Öte yandan kesintiler üzerine gözler bir kez daha Enerji SA’ya çevrilirken; vatandaşın kuruma karşı tepkisi büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde yaz sıcaklarına karşı hazır olduklarını açıklayan Enerji SA yetkilileri, gerekli tüm onarım, bakım ve yenileme çalışmalarını tamamladıklarını bildirmişti. Yaşanan kesintiler üzerine vatandaşlardan “Değişen bir şey yok” yorumu gelirken Enerji SA’ya “Kalıcı önlem alın” çağrısı yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA