AK PARTİLİ İŞADAMI İNTİHAR ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AK PARTİLİ İŞADAMI İNTİHAR ETTİ


 

AK Parti Mezitli İlçe Başkan Yardımcısı ve Marina Bisse Mağazasının sahibi işadamı Ömer Saygılı intihar ederek, yaşamına son verdi.

Haber Merkezi

Edinilen bilgilere göre, Marina Bisse Mağazasının sahibi işadamı Ömer Saygılı, akşam saat 17:00 sıralarında eşi ile birlikte işlettiği mağazadan ayrılarak evine gitti. Kendisinden bir süre haber alamayan Saygılı’nın eşi, eve gittiği ve acılı olaya tanık olduğu kaydedildi. Mağazadan ayrıldıktan sonra direk eve giden Ömer Saygılı’nın evde iple kendini tavana asarak yaşamına son verdiği iddia edildi.
Saygılı’nın cenazesi Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Morguna kaldırılırken, bugün öğle namazına müteakip Mut ilçesinde defnedileceği kaydedildi. Öte yandan olaya ilişkin Polisinde soruşturma başlattığı öğrenildi
AK Parti Mezitli İlçe Başkan Yardımcısı olan Ömer Saygılı, aynı zamanda Madde Bağımlıları ile Mücadele Derneğinde de (MERBADER) başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA