MAHMUT ARSLAN’A DESTEKLER SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHMUT ARSLAN’A DESTEKLER SÜRÜYOR


 

MARİDER Başkanı Av. Ömer Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Arbella Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan ve kardeşi Hasan Arslan’ a destek ziyaretinde bulundular.

Mardinlilerin çatı örgütü olan Mardin ve İlçeleri Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MARİDER) Başkanı Ömer Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, bir soruşturma kapsamında haksız ve anlamsızca tutuklanan ve 24 saat içerisinde serbest bırakılan Mahmut Arslan ve kardeşi Hasan Arslan’a destek ziyaretinde bulundular. Arslan kardeşlerin Kazanlı Mahallesi’nde geniş bir araziye kurulu bulunan fabrikalarının idari binasında ziyaret eden MARİDER Başkanı Ayaz ve beraberinde ki heyet, Mahmut Arslan’a: “Geçmiş olsun” dileğinde bulundular.

“YAPILANLARA HAYRETLE TANIKLIK ETTİK”
Hayırsever işadamı Mahmut Arslan’ın, heyeti güler yüzle karşılaması dikkat çekerken, Başkan Ayaz, “Sizin gibi Anadolu’ya gönül vermiş, vatanperver bir iş insanına, bu yapılanlara hayretle ve üzüntüyle tanıklık ettik. Ne kadar büyük bir Anadolu sevdalısı olduğunuzu biz dahil tüm Türkiye halkı tanıktır. Yaptığınız yatırımlarla, ülkemizde yarattığınız katma değere de yine bütün Türkiye halkı tanıklık etmektedir. Hayırseverliğinizin yanı sıra, sosyal projelerle kentimizde yarattığınız katkılar için ayrıca hemşerilerimiz ve Mersin halkı adına sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde

“OLGUNLAŞAN MEYVE TAŞLANIR”
Arslan kardeşlerin gerek Türkiye’ de gerekse dünyanın farklı ülkelerinde yaptığı yatırımlarla dünyadaki birçok ülke tarafından ülke ekonomilerinin temel taşı olarak kabul edildiklerine işaret eden Ayaz, “Arslan kardeşler başka bir ülkede olsa baş tacı edilir, omuzlarda taşınır. Ne yazık ki bu hafta sonu tanık olduğumuz olay, ülkemiz ve hukuk dünyamız açısından utanç verici bir durumdur. Bildiğiniz üzere, ‘Olgunlaşan meyve taşlanır’ diye ünlü bir atasözümüz var. Bir meyve için  ağacı taşlarsan, ağacın aldığı darbeden dolayı, bir dahaki seferde  verim alamazsın. Bu atasözü hemşerimize yönelik uygulanan haksız ve anlamsız uygulamanın en açık ifadesidir. Son olarak şunu da belirtmek isteriz ki biz onursal başkanımız Mahmut Arslan ve Arslan kardeşleri çok iyi biliyoruz ve sonuna kadar arkalarında olacağız” şeklinde ifade kullandı.

“BİZE YAPILAN BİR KUMPASTIR”
Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arbel Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, “Benim hemşerilerim her koşulda ve her zaman bana destek olmuşlardır. Şahsımı ve ailemi Hiçbir zaman yalnız bırakmamışlardır. Bunun farkındayım. Desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bize yönelik yapılan bir kumpastır. Adalet mutlaka tecelli edecektir” dedi.
Aynı zamanda MARİDER yöneticileri Hasan Arslan’ı da makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra Arbel tesislerinden ayrıldılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA