KAZANLI’DAKİ GRUP YORUM KONSERİ YASAKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAZANLI’DAKİ GRUP YORUM KONSERİ YASAKLANDI


 

Kazanlı’da 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan ve Grup Yorum’unda sahne alacağı “Evvel Temmuz” festivali Akdeniz Kaymakamlığı güvenlik gerekçesi ile yasaklandı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin'in Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi’nde 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilmek istenen “Evvel Temmuz” isimli festival Akdeniz Kaymakamlığı tarafından güvenlik gerekçesiyle yasaklandı. ‘Yüksel Direnişçiler’ isimli panel’in ve Çav Bella Çocuk Korosu ile  Grup Yorum konserinin gerçekleştirileceği festivalin yasaklanmasını tepki gösteren festival komitesi, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada karara tepki gösterdi. “Konserimiz kayyum un sebepsiz gerekçeleriyle engellenmiştir” açıklaması yapan festival komitesi şu cümlelere yer verdi: “İstedikleri gibi yasaklasınlar bizler değerlerimizi yaşatmaktan ve beraberlikten vazgeçmeyeceğiz! Bu halk ne OHAL’inizden ne de sizlerden korkuyor! Halkımız hepinizi 21 Temmuz cumartesi günü Evvel Temmuz’u sahiplenmeye, değerlerimize sahip çıkmaya her sene festivalin yapıldığı kazanlı mahallesine çağırıyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA