MİY O’NA EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY O’NA EMANET


 

Bu sezon Süper Amatör Lİg’de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu’nda yeni teknik direktör Burhan Baygın oldu.

ALİ ŞANLI

Gelecek sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan 93 yıllık çınar küllerinden doğmak ve dirilmek için kolları sıvadı. Mersin idman Yurdu’nda Halil Türer başkanlığında oluşturulan yeni yönetim eski futbolcu Burhan Baygın ile Teknik Direktörlük konusunda anlaştı. Altyapı hocalarının da belirlendiği takımın gelecek sezon planlamasının yapılmaya başlandığı bildirildi. Başkan Türer yaptığı açıklamada, Kırmızı-Lacivert sevenlerine seslenerek; kulübün kapatılacağı, gelecek sezon maçlara çıkmayacağı gibi dedikodulara asla itibar edilmemesi gerektiğini bunları çıkartanları İdman Yurdu’nun yaşamasını isteyemeyen kişiler olduğunu dile getirdi.

Mersin’in gençleri ile aslanlar gibi mücadele ederek, bayrağımızı dalgalandıracaklarını sonuna kadar da mücadele edeceklerini belirten Türer, “Süper Amatör Lig’de altyapımız ağırlık bir kadro oluşturacağız. Bu kadroya dışarıdan da takviyeler yaparak başarılı bir sezon geçireceğiz” dedi. Hedeflerinin futbolcu yetiştirmek, kulübü yaşatmak olduğunu belirten Türer, Kırmızı-Laciverte gönül vermiş taraftarların yüreğine su serpti. Ayrıca genç yetenekleri keşfetmek için seçmeler düzenleneceği bu seçmelerin sonucunda beğenilen futbolcuların kırmızı lacivertli takıma kazandırılarak A takımda yada altyapıda değerlendirileceği belirtildi. Yapılacak seçmeler ile ilgili tarihin önümüzde ki günlerde ilan edileceğini öğrenildi.

BURHAN BAYGIN KİMDİR?

1967 doğumlu olan Burhan Baygın futbolculuk kariyerinde Mersin İdmanyurdu, Konyaspor, Karabükspor, Afyonspor, Zeytinburnuspor, Siirtspor gibi takımlarda oynadı. Mersin İdman Yurdu’nun altyapısında çeşitli yaş gruplarında hocalık yapan ve altyapıya hakim olan Burhan Baygın gelecek sezondan itibaren Süper Amatör Ligde mücadele edecek Mersin İdman Yurdu’nun Teknik Direktörü olarak görev yapacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA