AMCA ÇOCUKLARININ KANLI BİTEN KAVGASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMCA ÇOCUKLARININ KANLI BİTEN KAVGASI


 

Mersin’de amca çocukları arasında çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali E. ile Nuri E. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet oluştu. Bir süre önce iki kardeş arasında kavga çıktı ancak olay büyümeden son buldu. İddiaya göre, 11 Mayıs'ta ise merkez Yenişehir ilçesi Deniz Mahallesi'ne giden Mehmet Ali E. ile çocukları, orada Nuri E.'nin çocuklarıyla kavga etti. Kısa sürede büyüyen kavgada bıçakla göğsünden yaralanan Cahit E. olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlatan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Ali E. ile çocukları A.E., M.Y.E.'yi Mersin'de, M.E.'yi ise İstanbul'da yakaladı. Emniyette sorguları tamamlanan 4 kişi, adliyeye sevk edildi. (iha)           


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA