DERE KİRLİLİĞİ TEDİRGİN ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DERE KİRLİLİĞİ TEDİRGİN ETTİ!


 

Erdemli’ye bağlı Limonlu Mahallesi’nden geçen derede ortaya çıkan kirlilik vatandaşları tedirgin etti.

SONER AYDIN

Mersin’de meydana gelen dere kirliliğine bir yenisi daha eklendi. Daha önce Yenişehir ilçesindeki Kipa AVM önünde yer alan dereye siyah renkte sıvı akmış ve dereye büyük zarar veren akıntının Ful-Oil olduğunu anlaşılmıştı. Benzer bir dere kirliliği Erdemli’de yaşandı. Erdemli’ye bağlı Limonlu Mahallesi Milli Egemenli Caddesi üzerinden geçen dereye akan atık mahalleliyi tedirgin ediyor. Yaz aylarında tatilcilerin uğrak mekanı olan Limonlu ortaya çıkan görüntü vatandaşların yanı sıra tatilcilerin de tepkisine neden oldu. Derede meydana gelen kirlilikle ilgili gazetemize bilgi veren mahalle sakini, 50 metre aşağısında vatandaşların denize girdiği derede sık sık kirlilik yaşandığını söyledi.

YETKİLİLER DUYARSIZ

Yıllardır derede meydana gelen kirliliğe bir çözüm üretilmediğini, yetkililerin ilgisiz davrandığını dile getiren mahalle sakini, “Burası tatilcilerin uğrak yeri. 50 metre aşağıda insanlar denize giriyor. Burada binlerce insan yaşıyor. Kokudan dere kenarından yürüyemiyoruz. Atıkların nereden geldiğini tespit edemedik. Yetkilileri aradık, haber verdik ama ilgilenen çıkmadı. Bu ayıbı bir an önce temizlesinler. Mersin’e yakışmıyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA