FUTBOLCU FABRİKASI OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUTBOLCU FABRİKASI OLDU


 

Turnuvalarda aldıkları kupalar ve kazandıkları zaferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Akdeniz Belediyespor, Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’a 6 futbolcusunu birden transfer etti.

Akdeniz’in gençleri, profesyonel futbol takımlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bugüne dek binlerce sporcu yetiştiren, ayrıca sporun farklı dallarında yerel ve ulusal ölçekte büyük başarılar elde eden Akdeniz Belediyespor Futbol Takımı, bu kez yaptığı transferle gündeme geldi. Geçmiş yıllarda da birçok farklı futbol takımının altyapısına oyuncu gönderen Akdeniz Belediyespor, bu kez de Süper Lig’de mücadele eden Kayseri Spor’a tam 6 futbolcusunu tek seferde transfer ederek önemli bir başarıya imza attı. Akdeniz Belediye Spor Futbol Takımı altyapısında oynayan başarılı yıldız ve genç futbolcular; Ahmet Çöllü, Erden Tomarza, Kamil Beyhan, Hasan Orhan, Esat Can Yıldırım ve Semih Emir Erdoğan; yola çıkmadan önce Akdeniz Belediyesi Merkez binasına gelerek, kendilerinin yetişmesinde emekleri olan futbol antrenörleri Metin Çelik, Orhan Hüseyinoğlu, Hakan Özyaylaz ve Taki Bakar ile hatıra fotoğrafı çektirip vedalaştılar. Vedalaşmanın ardından da bundan sonra Kayserispor’da ter dökecek olan başarılı futbolcular, beraberlerinde teknik adamlar Orhan Hüseyinoğlu ve Taki Bakar ile birlikte otobüse binerek Kayseri’ye doğru yola çıktılar. Akdeniz Belediyespor Kulübü, daha önce de farklı futbol takımlarının altyapısına sporcular transfer etmişti. Geçen haftalarda gerçekleşen son transferde, Mahir Can Ayberk de Sivasspor’a giderken, 22 Temmuz Pazar günü de Baran Döner adlı Akdenizli futbolcu Ankaragücü’ne transfer oldu.

“SPORCUYA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN MEYVELERİNİ BİR TOPLUYORUZ”
Süper ligde mücadele eden takımlara transfer olan Akdenizli sporcuları ve onları yetiştiren teknik adamları kutlayan Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, “Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin meyvelerini bir bir topluyoruz. Akdeniz Belediye Spor altyapısında yetişen çocuklarımızın, Süper Lig’de mücadele eden futbol takımlarına transfer olmaları bizleri gururlandırıyor. Bu uğurda emek veren teknik adamlarımızı da tebrik ediyorum. Artık bu çocuklarımızın önünde, bundan sonra inşallah çok daha farklı ve güzel bir hayat olacak. Yolları ve bahtları açık olsun, hepsine üstün başarılar ve güzel bir gelecek diliyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA