“YÖNETİM PLANINI UYGULADIK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YÖNETİM PLANINI UYGULADIK”


 

Yenişehir’de yer alan Zeytinkent Sitesi’nde yaşanan hayvan besleme sorunlarına ilişkin haberimize yönetim kurulundan yazılı yanıt geldi. Site yönetiminin iddiaların aksine mevcut yönetim planına göre kararlar aldığı bildirilirken, hayvan mamalarının çöpe atıldığı iddiaları ise yalanlandı.

Mehmet Nabi Batuk

Gazetemizde 2 Temmuz 2018 tarihinde Yenişehir İlçesi Kocavilayet Mahallesinde yer alan Zeytinkent Sitesi’nde yaşanan hayvan besleme sorunları ile ilgili haberimize ilişkin site yönetiminden yazılı yanıt geldi. Yanıtta site içerisindeki ortak alanlarda ve bağımsız bölümlerde 17 Nisan 2001 tarihli ilk yönetim planında kedi, köpek ve tavuk gibi hayvanların beslenmesinin yasaklandığı bildirilirken mevcut yönetim kurulunun var olan plana göre kararlar aldığı, sitede hayvan beslenmesini yasaklamadığı belirtildi. Ayrıca 18 Mayıs 2008 tarihli Site yönetim planında da site içerisinde hiçbir şekilde kedi, köpek, tavuk, güvercin gibi kanatlı kanatsız hayvanların beslenmesi barındırılması, tasmalı ve tasmasız şekilde site içerisinde gezdirilmesinin yasaklandığının da belirtildiği açıklamada, “Site yönetim planın site sakinlerine hatırlatılmasını ve buna uyulması gerektiğini site sakinlerine oldukça nazik bir dille anlatan bir uyarı yazısıdır. Yazı içerisinde hayvan düşmanlığı veya hayvanların beslenmelerine ilişkin yönetim planında belirtilen madde dışında bir olgu yoktur” denildi.

“MÜVEKKİL SİTE YÖNETİMİ ASLA HAYVANLARA KARŞI KÖTÜ MUAMELEDE BULUNMADI”

Zeytinkent Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çekiç’in site dışındaki Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait mama ve su kaplarını çöpe attığı iddialarının tamamen asılsız olduğunun vurgulandığı açıklamada “Site içerisinde yönetim planı gereği hayvan beslemek yasak olduğundan gelişigüzel bir şekilde site içerisinde mama ve su kabı konması da yasaktır. Bu durum site içerisinde kokuya ve hijyenin yok olmasına sebebiyet vermektedir. Bu nedenle site içerisinde bu kapların konulması yasaktır. Bütün bu yasal düzenlemelere uymayarak site sakinlerinin bundan rahatsız olmasına sebebiyet veren site sakini Hicran Şen yine gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayacak şekilde yönetimin site içerisinde beslediğini söylediği 20 kadar kediyi siteden kovduğunu ve site dışında belediyeye ait bulunan mama kaplarını attığını belirtmiştir. Bu konuda ne bir delil ne de bir tanık yoktur. Kaldı ki adı geçen site sakini müvekkil site yönetiminin başkanına attığı mesajda müvekkile hakaret ve tehditlerde bulunmuştur. Bu konuda yasal başvuru haklarımızı saklı tutuyoruz. Müvekkil site yönetimi asla hayvanlara karşı kötü muamelede bulunmamış aksine kendileri de evlerinde yönetim planına uygun olarak hayvan beslemektedirler” cümleleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA