GAZETECİLER ADIYAMAN’DA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZETECİLER ADIYAMAN’DA BULUŞTU


 

Gazeteci meslek örgütlerinin çatı kuruluşu Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF), 57’inci Başkanlar Konseyi Toplantısı için Adıyaman’da buluştu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 57. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Adıyaman’da gerçekleştirdi. Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde yapılan etkinliğe 60 ilden 150’ye yakın yerel basın temsilcisi katıldı. Etkinlik kapsamında TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, beraberindeki heyet ile birlikte Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti. TGF başkanları ve gazetecileri huzur, hoşgörü, barış ve kardeşlik kenti Adıyaman’da ağırlamaktan duyduğu memnuiyeti dile getiren Vali Kalkancı, Adıyaman’ın tarihi, coğrafyası, kültürü, eğitim ve öğretim durumu, devam eden sulama projeleri, sanayi ve ticaret durumu ile sosyoekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi. Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan da, Adıyaman’ın tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini tanıtmayı da hedeflediklerini belirterek, organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA