MERSİN’DE TUR TEKNESİ ALEV ALEV YANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE TUR TEKNESİ ALEV ALEV YANDI


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde limanda demirli bulunan tur teknesi, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede turistik amaçlı gezide kullanılan 'Nomia' adlı tur teknesinde, limanda demirli bulunduğu sırada yangın çıktı. Sabahın erken saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına, önce limandaki balıkçılar, ardından itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının limandaki diğer balıkçı teknelerine sıçramaması için yanan teknenin mendireğe bağlı ipi kesilirken, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ile Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nün yangın söndürme ekipleri, tekneye karadan su sıkarak müdahale gerçekleştirdi. Tur teknesindeki yangın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası tur teknesi kullanılamaz hale geldi. Teknesinin yandığı haberini alarak olay yerine gelen Veli Kadir Temel, "Anamur ve Bozyazı için büyük bir kayıp. Yerli ve yabancı turistlere hizmet veren bir tekneydi. Çevremizin güzelliklerini insanlarımızı gezdirerek tanıtıyor ve turizme katkı sağlıyorduk. Teknede yaklaşık 7 kişi çalışarak evine ekmek götürüyordu. Allah'a şükürler olsun ki kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıkmış. Cana zarar geleceğine mala gelsin. Tabi ki teknemin gözümün önünde yanması beni üzdü" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA