POLİSTEN VEKİLLERE: “HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİSTEN VEKİLLERE: “HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ


 

Polis Meclis önünde açıklama yapmak isteyen yurttaşlara saldırdı. Saldırıya engel olmak isteyen vekillere ise “Haddinizi bileceksiniz” diye bağırıp engelledi.

Haber Merkezi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Armutlu Cemevi’ne yapılan polis baskınını Meclis önünde protesto etmek isteyen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği üye ve yöneticilerine polis engel oldu. Basın açıklaması yapılmasını engelleyen polis ile PSAKD'liler arasında tartışma yaşandı. Protestoculara polis izin vermedi. Polisler, eyleme destek veren aralarında CHP Mersin Milletvekillerinin de olduğu gruba ise ”haddinizi bileceksiniz" diye bağırıp engel oldu. Meclis önünden paylaşılan görüntülerde CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, HDP İstanbul Milletvekili Erkan Baş polisin vatandaşlara sert müdahalesine engel olmaya çalışırken, iddialara göre bir polis amiri vekillere yönelerek, ”haddinizi bileceksiniz” diye bağırıyor. Meclis önündeki polis müdahalesine tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Din, ifade ve inanç özgürlüğü anayasal ve evrensel haktır. İstanbul'da Cemevine yapılan saldırıyı kınıyoruz. TBMM Dikmen kapısında olayı kınayan açıklamaya dahi müsaade edilmiyor. Kim mağdur ve haksızlığa uğrasa uğrasın biz hem Mecliste hem de sokaklarda haksızlığa dur diyeceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA