EKMEĞE SİYASET BULAŞTIRDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EKMEĞE SİYASET BULAŞTIRDILAR


 

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ihtiyaç sahipleri için ‘Askıda Ekmek Projesi’ni’ başlattı.

 Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ekmeğe yapılan zammın ardından Ankara’dan başlattığı ‘Askıda Ekmek Projesi’ne’ Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı da destek verdi.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir’in önderliğinde başlatılan projenin tanıtımı, Akdeniz İlçesi’nde seçilen pilot mahallerdeki fırın ve Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk ekmek fırınlarında yapıldı.
Birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünün arttırılması amacıyla çocukların ve gençlerin de destek verdiği ve ‘Bir ekmek evimize, bir ekmek ihtiyaç sahibine” sloganı kapsamında satın alınan ekmekler, ihtiyaç sahiplerinin alabilmesi için fırınların askılarına bırakıldı.
Kamuoyuna bir açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, bu projenin süresinin olmadığını ve Türk Milleti’nde yüzyıllardır var olan aidiyet duygusunu daha da pekiştireceğine inandıklarını belirterek; “Askıda Ekmek Projesini her zaman muhafaza edeceğiz ve takipçisi olacağız” dedi.
Tüm Mersin halkını projeyi desteklemeye davet eden Demir; “Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Osmanlı kültürümüzden bu yana geleneksel olarak sürdürülen Askıda Ekmek Projesini Türkiye genelinde Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlıklarımız ve MHP İl ve İlçe Başkanlıklarımızla başlatmış durumundayız. Bu gelenekten kıymetli kardeşlerimizin ve yeni yetişen gençlerimizin sebeplenmesi, bu kültürü tanımaları hususunda fırınlarımıza geldik. Genç kardeşlerimiz ailelerinden aldıkları harçlıklarıyla iki ekmek alacaklar ve bir ekmeği helal lokma olarak evlerine geri kalan ekmeği de ihtiyaç sahiplerinin alması için askıya asarak, destek verecekler. Bu kültür inşallah her daim yaşayacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA