BÜYÜKŞEHİR’DEN EKMEK PROPAGANDASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKMEK PROPAGANDASI


 

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ekmeğe yapılan yüzde 15’lik zamma karşı başlattığı ‘Askıda Ekmek Projesi’ne Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden destek geldi.

SONER AYDIN
MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine Mer-Ek Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde “Ekmeğimizi Bölüşüyoruz Bir Ekmekte Sen Al” sloganıyla askıda ekmek projesi başlattıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kocamaz, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine Mer-Ek Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerimizde "Ekmeğimizi Bölüşüyoruz Bir Ekmekte Sen Al" sloganıyla başlattığımız askıda ekmek projemizle, kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamiklerini hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. Projeye ilk olarak Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 540 ekmeği askıya koyarak destek verdi. 
KOCAMAZ’DAN 540 EKMEK!
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verilen ve sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen 'Askıda Ekmek Projesi' vatandaşlara anlatıldı. Muğdat Cami karşısındaki Mer-Ek ekmek büfesi önünde açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, 'ekmeğimizi paylaşıyoruz' adı altında projeye tam destek verdiklerini belirterek, "Bugün başkanımızı Burhanettin Kocamaz 54 ekmek satış noktamızın her birinde 10 ekmek askıya alarak projeye 540 ekmekle destek verdi. Yarın ben aynı şekilde 540 ekmekle destek vereceğim. Ertesi gün başka bir arkadaşımız bu böyle sonsuza kadar sürecek" dedi. MHP lideri Bahçeli'nin çağrısının geniş kitlelerden olumlu yanıt aldığını kaydeden Kutlugün, "Allah kimseyi bir lokma ekmeğe muhtaç etmesin. Biz kendi sorumluluğumuz farkındayız. Biz zaten günlük 40 bin ekmeği piyasa değerinin altında satmaya devam ediyoruz. Bu çağrı ile birlikte askıya ekmek koyarak desteğimizi devam ettireceğiz. Biz zaten Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü sosyal sorumluluk içeren kampanyalara destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA