GENÇ İLETİŞİMCİLERDEN İKİ BİRİNCİLİK BİRDEN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ İLETİŞİMCİLERDEN İKİ BİRİNCİLİK BİRDEN


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencilerine TRT’den İki Birincilik Ödülü .

 

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre; Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Yapım-Yönetim dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalar ile Televizyon Yayıncılığı dalında iki birincilik ödülü almaya layık görüldü.
TRT Tepebaşı Stüdyosu’nda gerçekleşen ödül töreni; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Yarışmaya Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya, Balkanlar ve KKTC'de iletişim eğitimi alan 351 öğrenci katıldı. MEÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden; Muhammed Enes Ertaş, Aygül Yıldız, Melih Bilgin ve Aykut Karataş Belgesel Film kategorisinde  “Duvardaki Sanat” isimli ortak eserleri ile birincilik ödülünün sahibi oldu.  Öğrencilerimize ödülleri TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından takdim edildi.
Muhammed Enes Ertaş, Aykut Karataş ve Melih Bilgin Televizyon Haber Programı kategorisinde de ekmek israfını ele aldıkları “Bir Lokma Ekmek” adlı projeleriyle birincilik ödülüne layık görüldü. Öğrencilere ödülleri Radyo, Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Başkanı Yusuf Gürsoy tarafından verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA