VİRANŞEHİR’DE KEDİ KATLİAMI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VİRANŞEHİR’DE KEDİ KATLİAMI


 

Mersin’in en önemli sahil mahallelerinden biri olan Viranşehir Mahallesi’nde zehirlenerek öldürüldüklerinden şüphelenilen 3 kedi bulundu.

Mehmet Nabi Batuk
Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi Eski Askeriye Lojmanları’nın bulunduğu yokuşta zehirlenerek öldürüldüğü düşünülen 3 kedi cesedi bulundu. Kedilerin ağzından kan çıktığı ve kaskatı kesildikleri fotoğraflara da yansırken; kedilerin öldüğü bölgedeki ekmek kırıntıları dikkat çekti. Kedilerin otopsi yapılması için hayvan kliniğine götürüldüğü öğrenilirken; zanlıların yakalanması içinde savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.  Sosyal Medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda kedileri zehirlediği öne sürülen kişilerin bulunması için kampanya başlatıldı. Kedilerin ağzında kan gördüklerini ifade eden bir vatandaşlar, “Bu caniler benim doğup büyüdüğüm mahallede böyle kol gezemezler. Kedileri kenara çektikten sonra çekebildik, ağızlarında kan vardı ve kaskatılardı. Canileri bulmamıza yardım edin” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA